10/1-13

Idag har det vart full fart i butiken. 4 stora lådor med varor från Järbo och Svarta Fåret landade under dagen och allt skulle plockas upp, registreras och läggas i ordning. Det är mer arbete än man kan tro. Men med samarbete är det snart gjort.

Dessutom har Jessica vart här och ändrat om lite till. Men bara lite lagom så att vi anställda inte behöver vara alltför bortkomna under de första dagarna =) Det är alltid roligt med förändring, och fint blir det! I Förrgår försvann även julskylten och är nu ersatt med en mer vårlig anda; ljusa och glada färger. Men vi har fortfarande kvar vår reakorg med garner. Eftersom lagret i källaren fortfarande rymmer en del påsar känns det som att korgen själv trollar fram mer och mer.

Fyndkorgen ger faktiskt plats åt lite annorlunda garner just nu. Bland annat ett garn som heter Toronto. Sara som arbetar i affären har påbörjat ett litet sticke för att se hur det skulle se ut. Det blev riktigt häftigt!

                       

Eftersom det är relativt stora stickor och ett riktigt bulsigt garn går det ganska fort att sticka det. Ett nystan räcker till en halsduk att dra ett varv runt halsen. Man behöver inte något mönster.

Vad gäller mönster har vi under dagen sorterat in mängder med nya vår-mönster. Det finns numera en vår-pärm 2013. Här finns massor med nyheter för den som e sugen på något vår-nytt. =)

Trots allt arbete under dagen har vi faktiskt även myst till det och blivit bjudna på chokladkaffe av Jessica. Gillar man kaffe och choklad är det en riktigt hit!

Nu är det dags att återgå till butiksarbetet.

Ha en bra kväll!
Pauline



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmashemochHandarbete.blogg.se

Välkommen till Emmas Blogg!

RSS 2.0