Nytt år!

Nytt år!
Då var det nytt år igen. Tänk vad tiden går. Då var vi alla ett år äldre, med någre få fler rynkor fler och förhoppningsvis ett antal skratt rikare:) Dessutom har vi säkerligen samlat på oss ett eller annat garnnystan för mycket. Men det är inget fel med att göda sin restgarnskorg där hemma. Den ska vara mätt och belåten! Känner man att man har gjort ett dåligt jobb med detta under 2013 är det tur att det finns garnaffärer som kan hjälpa till med problemet. Ni är alla välkomna till ett nytt år på Emmas Hem & Handarbete!

Vi tänkte inleda bloggen med att presentera alla oss som arbetar i affären. Emmas Hem & Handarbete ägs av Ulrika, Gunvor och Carl-Erik. Det är ett familjeföretag som funnits i över 30 år. Efter ett antal flyttar befinner sig affären nu på Storgatan, nära WIllys och Mangos.
 
Vi är just nu 5 s tim-anställda utöver Ulrika, Gunvor och Carl-Erik som rycker in när det är körigt och många vill sticka. Vi anställa kallar oss: Sara, Mildred, Lisa, Jessica och Pauline. Så snart alla är samlade ska vi försöka oss på en vacker gruppbild:)

Vi arbetar allihopa med att hitta på nyheter och idéer med våra garner och pärlor. Just nu har vi med hjälp av vår duktiga "inredningsorganisatör" Jessica tagit fram en stor reakorg och ändrat om mycket i butiken. Rea-korgen är till exempel fylld av garner i alla möjliga kvaliteter, tjocklekar och färger. Prisera ligger nu mellan 23 och 50kr. Välkomna in och ta en titt:)

 
Nu återgår jag till kunderna men återkommer i dagarna!
Ha en bra dag! =)
 Pauline
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmashemochHandarbete.blogg.se

Välkommen till Emmas Blogg!

RSS 2.0